Регистрация | Забравена парола

Скъпи колеги,

Имаме удоволствието да ви информираме, че в Съюза на екскурзоводите гр. Варна започва провеждането на подготовка по конспекта (въпросник) за изпита по придобиване на правоспособност за екскурзоводи.

 

Както знаете, такъв изпит се провежда 2 пъти годишно от Министерството на туризма по изработен конспект. След успешно проведен изпит лицата придобиват правоспособност  (лиценз) за упражняване на професията Екскурзовод, според новата Наредба №1 от 05 януари 2016 г., регламентираща екскурзоводката дейност в България.

 

Според същата наредба, екскурзоводската професия в България е вече обект на контрол от компетентен орган! Право да я упражняват имат само лицата притежаващи лиценз от министерството.

 

Ако вие имате ваши познати които имат интерес към тази професия или пък колеги, които искат дори само да обогатят своите знания и вече работят като екскурзоводи или в туристически агенции, но все още нямат лиценз от министерството, това е тяхната възможност да се подготвят успешно за изпита или да придобият професионални знания!

 

Лекториите по конспекта ще се водят от специалисти - лектори и професионални екскурзоводи.  

 

Времето за подготовката - 3 месеца.

 

Начало - Януари 2018 г. , Край Март 2018 г.

 

Минимум  брой участника - 10 Цена: 500 лв.

 

Място на провеждане: офис на Съюз на екскурзоводите: гр. Варна, кв. Чайка, бл. 128 .

 

Начин на записване: по имейл и по телефон: +359 878 287 988 ; E-mail: bulguide@bulguide.bg, Съюз на екскурзоводите в България - гр. Варна. ; Website: http://bulguide.bg/       Всички новини »