Регистрация | Забравена парола

Есенна екскурзия до Турция - най-сетне за всички, които я очакват

Егейска Турция & SPA

ТРОЯ – ГЮРЕ – БЕРГАМА – ЕФЕС – КУШАДАСЪ - ПАМУККАЛЕ 

5 дни / 4 нощувки
тръгване от Варна

15 – 19.10.2011 г.

1-ви ден: 15.10.2011 (събота)

 

Отпътуване в 00.00 ч. - от Варна, в 02.00 ч. - от Бургас. Преминаване с ферибот през Дарданелите за Чанаккале. Разглеждане на древния град Троя (входен билет 15 TRL). Отпътуване за ГЮРЕ. Около 14.30 ч. пристигане и настаняване в хотел 4*. SPA, вечеря, нощувка.

 

2-ри ден: 16.10.2011 (неделя)

 

Отдих и SPA в хотела на база нощувка, закуска + вечеря

 

3-ти ден: 17.10.2011 (понеделник)

Посещение на Бергама/Пергамон известен още и с величествения храм на Зевс /входен билет 20 TRL + билет за лифт 12 TRL/ и светилището на Асклепий /входен билет 15 TRL/. Свободно време за кратък отдих в градчето. При възможност посещение на фабрика за производство на сувенири и бижута от полускъпоценния камък оникс – камък на борците и упоритите. Продължаване към Ефес и разглеждане храма на Артемида и дома на Дева Мария. Отпътуване за Кушадасъ и настаняване в хотел 4*. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: 18.10.2011 (вторник)

 

Посещение на природния феномен Памуккале Разглеждане с местен екскурзовод на феноменалните варовикови тераси и некропола в Йераполис (входната такса за извора на Клеопатра не е включена в цената). Свободно време за обяд. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

5-ти ден: 19.10.2011 (сряда)

Отпътуване през Чанаккале за България. Свободно време за шопинг в Лозенград.

ЦЕНА : 360 лева

 

Цената включва:

* транспорт с лицензиран автобус /климатик,  DVD, CD/ по маршрута;
* фериботни, пътни и гранични такси в двете посоки;
* 2 нощувки в хотел 4*;

* 2 нощувки в хотел 3*;
* 4 закуски и 4 вечери в съответния хотел;
* туристическа застраховка с покритие 5 000 €

Допълнителна информация:

* Необходими документи: - валиден международен паспорт; - за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.
* Записване и начин на плащане: внасяне на 30 % от цената депозит при записване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва до 10 дни преди датата на отпътуване;
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 35 пълноплащащи туриста;
* Срок за уведомление при неосъществяване на пътуването - 10 дни преди датата на тръгване.

***Носете си от България TRL, на границата change НЕ работи!***Всички новини »