Регистрация | Забравена парола

Помощ за наш колега от СЕБ

Здравейте колеги,

 

Това писмо е резултат от инициатива в помощ на наш колега!

 

Той е член на Съюза, едно от лицата, представляващи Съюза в минали години, бивш негов председател, а така също и уважаван преподавател и известен екскурзовод. Атанас Атанасов страда от тежка неизлечима болест и има нужда от финансова помощ, тъй като поради болестта си Наско почти не е работил през сезон 2016. Многобройните опити за лечение, предприети от него, както и алтернативните средства, до които продължава да прибягва, са похарчили всичките му спестявания.

20110215215925


Сега Наско има нужда от нашата финансова подкрепа! Нека всеки от нас като колега, познат, приятел, да му помогне с толкова, колкото може да отдели от своя бюджет! Да подкрепим човека, който години наред внасяше със своя устрем и енергия оживление в съюзния живот, даваше много от собственото си време, усилия и средства за развитието на организацията, помагаше на всеки в нужда и с личността си издигаше престижа на СЕБ!

 

Парите можете да изпратите по банковата сметка на Наско. Като основание за плащането можете да изпишете ‘‘ ДАРЕНИЕ‘‘.  Тъй като сумата е ДАРЕНИЕ, в зависимост от политиката на конкретната банка, преводът би могъл да бъде извършен без банкова такса.

 

Прилагаме информация за банковите данни на Наско - три имена, банкова сметка.

BG48STSA93000020486596 - ДСК

Атанас Тодоров Атанасов

 

Вярваме, че всеки от вас ще помогне на този добър човек и изключителен професионалист!

 

Съюз на екскурзоводите в България

UNION OF BULGARIAN TOURIST GUIDESВсички новини »